🖥 #mondafest2020 En Kontakto! Babilado inter aŭtoroj kaj redaktoro de la revuo Kontakto
12:00 - 13:00
Etc/UTC
Elekti horzonon
1-a sesio - Gasto: Raoni Sousa

Internacia

En Kontakto! estas oficiala programero proponita de TEJO por la Monda Festivalo de Esperanto (MondaFest' 2020). Ĝi estas serio de vivelsendaj babiladoj kun la redaktoro de la revuo Kontakto kaj kunlaborantoj/aŭtoroj de la revuo.

La unua sesio invitas la aŭtoron Raoni SOUSA paroli pri la ĉefartikolo de la nova (3/2020) numero de la revuo Kontakto. Prezentas kaj gvidas la sesion Karina OLIVEIRA, Estrarano de TEJO, kaj Rogener PAVINSKI, redaktoro de Kontakto.

Eblos realtempe spekti per la jutubkanalo UEAviva kaj Facebook-paĝo de UEA la 25-an de junio, ekde 12:00 UTC - kaj realtempe komenti kaj proponi demandojn:
- https://www.youtube.com/watch?v=lOZ05ZSYT4o
- https://www.facebook.com/universala.esperanto.asocio/videos/194297165267062

Dato kaj horo: 25-a de junio, 12:00 UTC (9:00 UTC-3 Brazilo, 21:00 UTC+9 Koreio)
Daŭro: 1 horo

Subtenu! Ekde 6 eŭroj abonu ektronike aŭ papere la revuon Kontakto ĉe: https://uea.org/alighoj/abonilo. Aŭ fariĝu membro aŭ patrono de TEJO ĉe https://uea.org/alighoj/alighilo.

Vizitu:
kontakto.tejo.org - Retejo
@revuo.kontakto - Instagram
twitter.com/revuokontakto
facebook.com/revuokontakto

#mondafest2020
Dosieroj
Informoj