🖥 reta BEMI-tago
14:00 - 18:30
Eŭropo/Varsovio
Elekti horzonon
La Unua reta BEMI-tago por ĉiuj, kiuj ŝatas bicikli

Internacia

11:30 UTC / 13:30 CEST
La babilsalono malfermiĝas por teknikaj provoj k.s.

12:00 UTC / 14:00 CEST
Elektraj bicikloj
Prelego de Eddy van den Bosch

12:45 UTC / 14:45 CEST Paŭzo

13:00 UTC / 15:00 CEST
Sojla Maso
Prezento de Christine Brücker

13:45 UTC / 15:45 CEST Paŭzo

14:00 UTC / 16:00 CEST
Longdistanca biciklado
Prelego de Lars Sözüer

14:45 UTC / 16:45 CEST Paŭzo

15:00 UTC / 17:00 CEST
Kastelo Greziljono, gastejo de la Dua BEMI-semajno en 2021
Prezento de Xavier Godivier

15:45 UTC / 17:45 CEST Paŭzo

16:00 UTC / 18:00 CEST
Diskuto pri venontaj agadoj de BEMI

16:30 UTC / 18:30 CEST
Fino

Tiu ĉi Unua reta BEMI-tago okazos en la sama tago
en kiu komenciĝus la Dua BEMI-semajno, kiun ni devis ŝovi
al la venonta jaro pro la kronvirusa krizo.
Ĝi okazos de la 12-a ĝis la 20-a de junio 2021
en Kastelo Greziljono, Francujo.
Dosieroj
Informoj

bemi.tejo.org/tago/
lars.duisburg(ĉe)gmx.de

Partoprenontoj

1

Indiku ke vi partoprenos kaj vi ricevos memorigan retmesaĝon du horojn antaŭ la komenco de la evento.


Julia Noe

Administranto