Kurso por komencantoj nivelo A1 ☆ Esperanto A1 nybegynder
10:00 - 16:00 (MET)
Eŭropo/Kopenhago
Elekti horzonon
Esperanto for begyndere med intro

Kurso

Esperanto er sproget uden land. Et neutralt, enkelt og internationalt sprog, som Ludwik Lejzer Zamenhof udviklede fra 1874 med det formål at gøre det lettere for mennesker på tværs af landene at kommunikere med hinanden. Sproget er spredt på de 5 kontinenter og udvikler sig ligesom som de nationale sprog.

Hvad kan man bruge Esperanto til?  
Til alt, hvad man har lyst til at bruge et sprog til. Esperanto er det oplagte valg, hvis man er interesseret i at komme i kontakt med mennesker over hele verden. 

Når man er interesseret i at lære Esperanto vil man meget nemt kunne komme til at møde andre mennesker i et Esperanto fællesskab. 
Kiam oni lernas Esperanton, oni facile renkontas aliajn homojn en la Esperanta mondo.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Dette Esperanto A1 hold er for begyndere eller let øvede og holdet er startet i efteråret 2022.

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Peter Weide vil undervise efter Cseh-metoden. Metoden er opkaldt efter Andreo Cseh, som var en rumænsk ungarer, der udviklede en metode, hvor underviseren kun taler esperanto i klassen. Således bliver du fra første øjeblik aktiveret til at tale selv.

DIT UDBYTTE
Da Esperanto for en europæer er 10 gange nemmere at lære end et nationalt sprog, vil man efter to weekender have fået den viden, som skal til for at kunne bruge sproget på konversationsniveau. 
Du skal dog regne med at være aktiv i timerne og bruge tid på hjemmearbejde.

Amike Peter
📸 Raportoj

🥳 Aldonu ligilojn al raportoj 🎉