🖥 Prelego pri Falsaj Noticoj
20:30 - 21:30
Azio/Dubajo
Elekti horzonon
Prelego pri Falsaj Noticoj farita de Emilio Cid dum Rotary zoom konferenco.

Internacia

 Prelego pri Falsaj Noticoj farita de Emilio Cid dum video konferenco en zoom  Rotary E-klubo de Esperanto Brazilo. 

Je la 13:30h (São Paulo = GMT – 3:00);
PRELEGO DE S-RO EMILIO CID
TEMO: FALSAJ NOTICOJ

(GMT -7:00)  09:30 Horaro de Pacifiko (USONO kaj Kanado);      
(GMT +2:00) 18:30 Amsterdamo, Berlino, Romo, Stokholmo, Vieno;
(GMT +1:00) 17:30 Okcidenta Afriko; 
(GMT +4:00) 20:30 Dubai. 
Informoj

us02web.zoom.us/j/3299297730?pwd=...
julio.calegari77(ĉe)gmail.com

Interesiĝantoj

1

Indiku ke vi interesiĝas kaj vi ricevos memorigajn retmesaĝojn pri la evento.


Anjo Amika

Administranto
Julio Calegari