La Amsterdama Rondo
13:00 - 15:00 (MET)
Eŭropo/Amsterdamo
Elekti horzonon
Januara kunveno - Kvizo kaj enigmoj

Loka

“La Amsterdama Rondo” estas kunvenoj de esperantistoj - ĉiun duan dimanĉon en la monato. Kunvenejo: Hotel De Koopermoolen.

-- eo -- (nl hieronder)
Invito al la januara kunveno de  “La Amsterdama Rondo”

KVIZO KAJ ENIGMOJ
 
En la unua kunveno en 2020 (ankoraŭ feliĉan jaron ni deziras!), vi havos ŝancon partopreni la duan parton de la kvizo, kies unuan parton ni jam ludis en aprilo pasintjare. Restas ankoraŭ multaj defiaj demandoj. Kaj por daŭrigi la divenadon, ni en grupoj provos solvi enigmojn…
Venu, kunludu kaj ĝuu la intelekton!
 
Kunvenejo:
Hotel De Koopermoolen, Warmoesstraat 3 – 5, 1012 HT Amsterdam.

Organizanto:
laamsterdamarondo@gmail.com. 020-6946 073 (Peter) aŭ 023 5242 643 (Bert).
 
-- nl --
Uitnodiging voor een bijeenkomst van La Amsterdama Rondo, elke tweede zondag van de maand.

QUIZ EN RAADSELS
 
In de eerste bijeenkomst in 2020 (nog een gelukkig jaar toegewenst!), heb je de kans om deel te nemen aan het tweede deel van de quiz, waarvan we het eerste deel al hebben gespeeld in april vorig jaar. Er zijn nog veel uitdagende vragen over. En om maar bij het raden te blijven, zullen we in groepjes raadsels proberen op te lossen… Kom, speel mee en geniet van het intellect!

De bijeenkomst vindt plaats in Hotel De Koopermoolen, Warmoesstraat 3-5, 1012 HT Amsterdam. 

Hoe te bereiken? 
Vanaf het Centraal Station-westzijde: ga naar het Victoria-hotel (prins Hendrikkade), steek de tramrails van het Damrak over, ga de Nieuwe Brugsteeg in. Aan uw rechterhand vindt u de Warmoesstraat.
Vanaf het Centraal Station-oostzijde: loop naar de St. Nicolaaskerk (Prins Hendrikkade), ga naar rechts tot aan de St. Olofssteeg. Ga dit straatje door. Het verlengde is de Warmoesstraat.

Wat kost het? 
U betaalt uw eigen consumpties. Koffie, thee, drankjes, lichte maaltijden – de prijzen liggen op een gemiddeld niveau van de horeca.
📸 Raportoj

🥳 Aldonu ligilojn al raportoj 🎉

Informoj

amsterdamo.nl/
laamsterdamarondo(ĉe)gmail.com
Warmoesstraat 3

Interesiĝintoj

Administranto