🖥 Kurso por norveglingvaj komencantoj ☆ Nybegynnerkurs for deg som snakker norsk
20:30 - 21:30 (MET)
Eŭropo/Oslo
Elekti horzonon
Få en smakebit av esperanto på fire kvelder med norsk lærer

Kurso

Norvega Esperantista Ligo aranĝas porkomencantan kurson ekde la 21-a de septembro.

Har det blitt lite reising og sosial stimulans de siste par årene? Har du lyst til å møte mennesker fra mange land, både fysisk og virtuelt? Kunne du tenke deg å prøve noe helt nytt?

Esperanto er et språk. Men ikke et hvilket som helst språk. Esperanto er et lettlært, internasjonalt språk som snakkes over hele kloden. Ikke av så veldig mange riktig nok, men mange nok til at du får tilgang til et stort nettverk av interessante mennesker, til litteratur, kulturfestivaler, nettarrangementer, podkaster og brevskriving.

Nybegynnerkurset vårt er gratis og går på Zoom over fire onsdagskvelder fra 20:30 til 21:30. Oppstart er onsdag 21. september.

Du snakker ikke flytende esperanto etter fire uker, men du får en smakebit av språket og kulturen og et godt grunnlag for å lære mer. Ved interesse blir det oppfølgingskurs videre ut over høsten.

Kan du alt litt esperanto? Bli med på videregående kurs samme dager kl. 19:15 til 20:15.

Kursansvarlig er profesjonell tolk og oversetter Marianne Lund.

Påmelding og info: Send en e-post til kurs@esperanto.no.

Lyst til å vite mer? Ta gjerne en kikk på www.esperanto.no for mer om hva som skjer i Norge og få et inntrykk av språket på www.lernu.net. Er du utålmodig kan du kanskje teste ut esperanto-versjonen av Duolingo?
📸 Raportoj

🥳 Aldonu ligilojn al raportoj 🎉

Informoj

www.esperanto.no
kurs(ĉe)esperanto.no

Interesiĝintoj

Administranto