🖥 Kurso por norveglingvaj komencantoj / Nybegynnerkurs for deg som snakker norsk
20:00 - 21:00 (MET)
Eŭropo/Oslo
Elekti horzonon
Lernu Esperanton per Zoom / Lær esperanto på Zoom

Kurso

Kvarfoja porkomencanta kurso por norveglingvanoj ekde la 8-a de marto je 20:00.

Informoj en la norvega:

Nybegynnerkurs på nett fire onsdager fra 8. mars
Har det blitt lite reising og sosial stimulans de siste par årene? Har du lyst til å møte mennesker fra mange land, både fysisk og virtuelt? Kunne du tenke deg å prøve noe helt nytt?

Esperanto er et språk. Men ikke et hvilket som helst språk. Esperanto er et lettlært, internasjonalt språk som snakkes over hele kloden. Ikke av så veldig mange riktig nok, men mange nok til at du får tilgang til et stort nettverk av interessante mennesker, til litteratur, kulturfestivaler, nettarrangementer, podkaster og brevskriving.

Nybegynnerkurset vårt går på Zoom over fire onsdagskvelder fra 20:00 til 21:00. Oppstart er onsdag 8. mars. Kurset er gratis for medlemmer i Norsk Esperanto-Forbund (390 kr/260 under 35 år - også for nye medlemmer). Ikke-medlemmer betaler 400 kr (200 kr for ungdom og arbeidsledige, vipps til 619938). Ved interesse fortsetter kurset fire ekstra kvelder fra 12. april uten ekstra kostnad.

Du snakker ikke flytende esperanto etter fire uker, men du får en smakebit av språket og kulturen og et godt grunnlag for å lære mer.

Kursansvarlig er profesjonell tolk og oversetter Marianne Lund.

Påmelding og info: Send en e-post til kurs@esperanto.no, meld deg inn eller send kurskontingenten på Vipps.

Lyst til å vite mer? Ta gjerne en kikk på www.esperanto.no for mer om hva som skjer i Norge og få et inntrykk av språket på www.lernu.net. Er du utålmodig kan du kanskje teste ut esperanto-versjonen av Duolingo?
📸 Raportoj

🥳 Aldonu ligilojn al raportoj 🎉

Informoj

esperanto.no
kurs(ĉe)esperanto.no

Interesiĝintoj

Administranto