Ni ludu Skribaon (sketchful.io)
20:00 - 21:00
Ameriko/Novjorko
Elekti horzonon
Plibonigu vian vortprovizon ludante amuzan ludon kiel Pictionary

Internacia

Skribao!

24:00 UTC / 20:00 EDT / 17:00 PDT

Skribao estas ludo kiel Pictionary -- unu ludanto ilustras vorton dum aliaj divenas in kiel eble plej rapide.

Ni ludas per la retejo sketchful.io. Ligilo al nia ludambro aperos kelkajn minutojn anta躑e je la Discord-servilo 'Esperanta Ludejo' https://discord.gg/CD2V7PgqxT - Aliu kaj iru al la kanalo #skribao. Anka躑 okazas vobabilado en la vokanalo "skribao" dum ni ludas.

Oni rajtas uzi vortaron, ekz:
tujavortaro.net
kono.be/vivo/

skribacxo.png 193 kB












Informoj

discord.gg/CD2V7PgqxT
kvinalavurso(e)gmail.com

Partoprenontoj

0

Indiku ke vi partoprenos kaj vi ricevos memorigan retmesaon du horojn anta躑 la komenco de la evento.

Administranto
Lanjo